Voor een energieke zwangerschap

maak een afspraak
Vanuit balans in verwachting

Zwangerschaps-
reflexologie

Kinderwens

Soms gaat zwanger worden niet vanzelf. Dat kan verschillende oorzaken hebben. Er kan ook sprake zijn van een gecompliceerd beeld. De stress die dit geeft, heeft vaak een negatieve invloed. Reflextherapie voor vrouw én man optimaliseert de omstandigheden. Ook hormonen die niet in balans zijn en je leeftijd kunnen een rol spelen. Met voetreflextherapie kan ik je lichaam stimuleren in evenwicht te komen. Daarnaast kijken we ook of voeding en gewoontes een rol spelen, zodat de kans om zwanger te worden groter wordt.

Zwangerschapsreflexologie

Zwanger zijn is bijzonder. Een nieuw leven groeit in jou. Je wilt van deze tijd zo veel mogelijk genieten. Reflexologie geeft jou en je baby momenten van rust en ontspanning.

Tijdens de zwangerschap moet je lichaam heel hard werken en vinden er veel veranderingen plaats. Deze vorm van reflexologie is erop gericht  je gezondheid, geestelijk en lichamelijk te optimaliseren en eventuele klachten te verlichten. Ook is reflexologie zeer geschikt als voorbereiding op de bevalling. Het is een liefdevolle behandeling voor moeder en baby. Klachten die je kunt hebben tijdens de zwangerschap en waarbij reflextherapie verlichting kan geven zijn bijvoorbeeld:
•   misselijkheid
•   maagzuur
•   vermoeidheid
•   pijn in het bekken
•   slapeloosheid
•   obstipatie
•   rugpijn
•   oedeem

Reflexologie kan tevens worden ingezet bij het draaien van de baby bij een stuit- of dwarsligging. Maar ook om de bevalling op te wekken wanneer je over tijd bent. Na de bevalling kan reflextherapie helpen weer in balans te komen en het kan ondersteunend zijn bij het wennen aan je nieuwe leven.Staat je klacht er niet bij? Informeer dan wat ik ook voor jou kan betekenen.
Optimaal genieten van de zwangerschap,
de bevalling en de tijd daarna
Maak een afspraak

Contact

Praktijk van den Berg

M 06 - 25 48 60 26
E info@praktijkvdberg.nl
KvK 31048557

Locatie Soest (ma/di/wo/do)
Wollegras 33
3766 HZ, Soest

Locatie Amersfoort (do/vr/za)
Gebouw G, Hogeweg 239 G
3816 BS, Amersfoort